Inschrijvingen ICT-praktijkweek zijn geopend

Inschrijvingen ICT-praktijkweek zijn geopend

De inschrijvingen voor de online ICT-praktijkweek zijn gestart! Deze vindt plaats van maandag 13 tot en met vrijdag 17 februari.

Wat mag je van deze week verwachten?

Op maandag 13 en vrijdag 17 februari kan je genieten van een gratis online ICT-markt. Onze partners staan alweer te popelen om het beste van zichzelf te geven gedurende verschillende webinars van 30 minuten. Net zoals onze vorige ICT-markt kan je gratis deelnemen aan de sessies op maandag en vrijdag, inschrijven blijft echter verplicht.

Van dinsdag 14 februari tot en met donderdag 16 februari organiseren we heel wat boeiende online sessies gegeven door directies, ict-coördinatoren en leerkrachten uit basis-, secundair, lerarenopleidingen en volwassenenonderwijs. We spreiden verschillende ICT-opleidingen over drie dagen en nodigen tal van experten uit zodat jullie zonder twijfel met heel wat praktische tips en tools aan de slag zullen kunnen gaan.

Deze dagen beschouwen we als volwaardige digitale nascholingen, maar de bijdrage is heel wat lager in vergelijking met live nascholingen.

Profiteer en leer! 
De ICT-praktijkweek blijft een uniek online evenement. Wie deelneemt, heeft ook toegang tot een pak lesmateriaal.

Ik schrijf me in voor de ICT-praktijkweek

Artikels met gelijkaardige interesses