Schrijf je in voor de EDU Day van Microsoft

Schrijf je in voor de EDU Day van Microsoft

Het onderwijs is het afgelopen jaar enorm veranderd. De meeste scholen vertrouwen meer dan ooit op technologie en zetten vaker in op moderne hard- en sofware. Dit zorgt ook voor nieuwe uitdagingen binnen het Microsoft team. Microsoft gaat op zoek naar hoe technologie leerkrachten beter kan ondersteunen en hoe technologie nieuwe kansen kan creëren voor studenten.

Met het #OnderwijsIsVanIedereen principe, wil het bedrijf zich richten op e-inclusie. Op de Edu Day kom je heel wat te weten over dit onderwerp aan de hand van interessante sprekers en workshops met ervaren leerkrachten zoals Becky Keene.

Becky is leerkracht in hart en nieren en streeft ernaar om onderwijs te veranderen om het beste uit de kinderen te halen. Ze heeft de magische gave om verandering en innovatie laagdrempelig en haalbaar aan te pakken. Ze zal dan ook gepassioneerd vertellen en voorbeelden aanbrengen over dat de toekomst van onderwijs er eigenlijk nu als is. Het is aan ons om digitale middelen en tools op een ongedwongen manier te integreren in onderwijs.

Hou deze kanalen zeker in de gaten voor meer updates:

Registreer je nu want de plaatsen zijn beperkt!

Advertentie

Ik schrijf me in voor de EDU Day

Artikels met gelijkaardige interesses