Nieuw tweedaags onderwijsfestival in Gent

Nieuw tweedaags onderwijsfestival in Gent

Waar en wanneer?

Flanders Expo Gent

23 en 24 oktober 2019

Beleef het onderwijs van de toekomst

SETT is het grootste belevingsevent rond innovatief leren in Vlaanderen. Naast een bruisende plek waar je professionals uit de onderwijs- en technologiesector ontmoet, is SETT ook een innovatiehub waar je alle trends in digitaal leren ontdekt: online leerplatformen, apps, games en eduware, maar ook augmented realityvirtual reality en artificial intelligence.  

Tools en inspiratie voor jouw school 

Leraar, schooldirecteur, opvoeder, ICT-medewerker: als je met beide voeten in de onderwijspraktijk staat, dan mág je SETT niet missen. De shift van klassikaal naar individueel leren is de grootste transformatie ooit in de geschiedenis van ons onderwijs. SETT reikt je alle tools aan om een digitale leeromgeving te creëren waarin elke leerling de kans krijgt om zich optimaal te ontplooien. Bovendien is SETT dé plek waar onderwijsprofessionals elkaar inspireren via onverwachte ontmoetingen en prikkelende lezingen.  

Conferentie & beurs

Het conferentieprogramma bevat inspirerende lezingen en praktijkgerichte workshops onder leiding van toonaangevende experts. Zo verwerf je een schat aan tools en ideeën om je klas te ontwikkelen en je school van binnenuit te transformeren. 

De beurs is opgevat als een actieve ontmoetingsplaats waar exposanten niet alleen hun nieuwste technologieën tonen, maar ook pop-uplezingen, workshops en discussies organiseren. Als bezoeker krijg je er de mogelijkheid de nieuwste onderwijstechnologieën te ontdekken en er zelf mee aan de slag te gaan.

Meer weten?

Artikels met gelijkaardige interesses