Hoe milieubewust is jouw school?

Hoe milieubewust is jouw school?

Nu de gevolgen van klimaatverandering steeds beter zichtbaar worden, proberen we allemaal bij te dragen aan de reductie hiervan. In het dagelijks leven, maar gelukkig ook bij grote aankopen, wordt er steeds meer rekening mee gehouden.

Zo heeft Acer met de Vero-lijn een productreeks geïntroduceerd die voor 30 tot 50% gemaakt is van recycled plastic. Ook bevat de Vero-reeks normale schroeven waardoor het eenvoudig is om de levensduur van de devices te verlengen. Dit alles sluit aan bij de milieubewuste doelstellingen van het bedrijf, om tegen 2035 enkel nog hernieuwbare energie te gebruiken.

Acer heeft recentelijk de Chromebook Vero aan haar assortiment toegevoegd. Dit device heeft ChromeOS als besturingssysteem, wat zorgt voor uitstekende beveiliging, snelle opstarttijden en constante beschikbaarheid van jouw bestanden. Bovendien gebruiken ChromeOS devices gemiddeld tot 46% minder energie in vergelijking met andere devices.

Wil je meer weten over de milieubewuste acties van Acer en Google for Education? Bezoek dan zeker hun stand op de Sett Gent beurs op 1 en 2 maart, ze vertellen er je graag meer over.

Advertentie
Ik kom op Sett graag een kijkje nemen

Artikels met gelijkaardige interesses