Gratis e-course "AI voor studenten"

Gratis e-course

AI voor studenten

Ben je benieuwd hoe generatieve artificiële intelligentie het onderwijs kan versterken? Odisee-hogeschool en Arteveldehogeschool ontwikkelden samen een gratis e-course voor studenten die aan de start staan van het hoger onderwijs of in het laatste jaar van het secundair onderwijs zitten. De e-course biedt een gestructureerd leerpad van 1,5 uur met interactieve opdrachten die leerlingen en studenten stap voor stap begeleiden.

Het leerpad start met een introductie tot AI en generatieve AI, waarin ze de basisprincipes en concrete toepassingen leren kennen. Vervolgens verkennen ze hoe genAI werkt, hoe effectieve prompts te formuleren en ontdekken ze de mogelijke valkuilen en spelregels van AI. Verder delen we veel concrete prompts om te brainstormen, schrijven, visualiseren, studeren, feedback te geven en te helpen bij onderzoek.

De volledige e-course is vrij beschikbaar vanaf 24 september 2024.

AI voor studenten (NL)

AI for students (EN)

Je kan inschrijven voor de online lancering van de e-course op 24 september 2024 om 19u en/of de fysieke studiedag op dinsdag 22 oktober van 13u tot 17u op de Technologiecampus van Odisee in Gent via deze link. Beide events zijn gratis.

Hier wil ik zeker bij zijn

Artikels met gelijkaardige interesses