GRATIS laptops voor kwetsbare leerlingen vlot geconfigureerd

GRATIS laptops voor kwetsbare leerlingen vlot geconfigureerd

De Vlaamse regering grijpt de Coronacrisis aan om een duurzame digitale versnelling in het onderwijs te bewerkstelligen. Ze stelt 15 000 laptops (Chromebooks & Windowslaptops) gratis ter beschikking van de meest kwetsbare leerlingen om hen te kunnen blijven bereiken in periodes van afstandsonderwijs.

Een bijzonder mooi initiatief!

Voor de ICT-coördinatoren een grote uitdaging want de laptops dienen nog geconfigureerd te worden en voorzien van de nodige programma’s.

Daarna volgt zo mogelijk een nog grotere uitdaging: de laptops intact houden zodat leerlingen de toestellen thuis probleemloos kunnen blijven gebruiken zonder interventie van de ICT-coördinator.

Voor Windowscomputers is Faronics Deep Freeze dé oplossing voor dit probleem: Deep Freeze “bevriest” de computer a.h.w. zodat deze zich na elke herstart weer netjes in de toestand bevindt zoals door de ICT-coördinator geconfigureerd. 

Nexco (Faronics onderwijspartner voor België), biedt jouw school éénmalig de cloud versie van Deep Freeze aan tegen een extra lage prijs; minder dan de helft van de normale prijs en los van het aantal licenties dat je nodig hebt!

De ICT-coördinator kan direct aan de slag met een GRATIS 30 dagen proefperiode zonder enige verbintenis.
Alle technische informatie is te vinden op: https://nexco.be/laptops


Bestel je vervolgens vóór afloop van deze 30 dagen proefperiode dan zal Deep Freeze gewoon verder blijven functioneren. Bestel je niet, dan zal Deep Freeze na de 30 dagen proefperiode eenvoudigweg ophouden met functioneren en de pc’s a.h.w. “ontdooien”. 

Prijzen incl. 21% BTW per pc:

  • Abonnement voor 1 jaar: 16,37€ 7,50€
  • Abonnement voor 2 jaar: 26,68€ 12,00€
  • Abonnement voor 3 jaar: 36,83€ 16,50€
  • Abonnement voor 4 jaar: 40,93€ 18,50€
  • Abonnement voor 5 jaar: 46,66€ 21,00€

Bestellen of vragen?
Contacteer Nexco via info@nexco.be of bel 03 636 42 44.

Nexco BV
Kievitlaan 3
2960 Brecht
03 636 42 44

Artikels met gelijkaardige interesses