Digitale Methode zoekt minstens 6 gedetacheerde leerkrachten

Digitale Methode zoekt minstens 6 gedetacheerde leerkrachten

Beste,

We verwachten dat ons onderwijs een mix wordt tussen leren op school en afstandsleren. Dan is een digitale lesmethode meer dan welkom. En jij kan er aan meewerken!

Als lezer van het ICT-nieuws op www.eduzine.be informeren we je over maar liefst 6 interessante vacatures bij WeZooz

Bekijk ze snel even! Je reactie wordt verwacht vóór 18 juni. Veel succes!!   

 

Bouw mee aan het onderwijs van morgen!

Digitale Methode is een project van WeZooz NV (onderdeel van Signpost).

Na de succesvolle lancering in maart vervangen in september de eerste scholen hun handboeken met Digitale Methode. Om nog meer vakken voor 1ste graad en ook vakken voor 2de graad aan te bieden, hebben we digitale toppers nodig.

Ben je een creatieve geest, maak je graag eigen lesmateriaal en heb je zin om je didactische kennis en expertise buiten de klasmuren in te zetten? Ben je (bij voorkeur) vastbenoemd als leerkracht en overtuigd van de meerwaarde van digitale leermethodes voor het secundair onderwijs? Lees dan zeker deze vacature en reageer uiterlijk vóór 18 juni 2020.

 

Vervang klassieke schoolboeken met Digitale Methode

  • Digitaal: brede waaier aan mogelijkheden om leerstof over te brengen in geïntegreerd geheel, tekst, lesvideo’s, interactieve elementen, weblinks, afdrukbare samenvatting/werkblaadjes en oefeningen met automatische verbetering en feedback.
  • Autonomie: zelfstandig te volgen leerpaden op maat van de leerling, indien gewenst hou je het stuur in handen als leerkracht.
  • Flexibiliteit: kant-en-klaar, maar alle inhoud (tekst, video’s, oefeningen,…) is aanpasbaar. Voeg eenvoudig bestaand eigen lesmateriaal toe.
  • Differentiatie: gebruik de vrijgekomen tijd als leerkracht om voluit in te zetten op gepersonaliseerd leren.
  • Verlaging boekenfactuur: drastische verlaging van de boekenfactuur voor de leerling, geen kosten voor toegang voor leerkrachten.
Meer informatie via www.digitalemethode.be of bekijk één van onderstaande voorstellingsvideo’s (klik op de afbeelding).
 
     

 

WeZooz Academy, ondersteuning in combinatie met eigen cursus of handboek

Dankzij Signpost, Microsoft en de Vlaamse Overheid hebben honderdduizenden leerlingen en leerkrachten tijdens de opschorting van de lessen gratis gebruik gemaakt van WeZooz Academy (nog vrij beschikbaar tot 30 juni). De 2 000 handige lesvideo’s en duizenden oefeningen werden gretig ingezet in preteaching. Heel wat scholen hebben zo de mogelijkheden ontdekt voor remediëring, ter variatie van de klassikale les en de uitbreiding van de mogelijke werkvormen.

Wens je als school ook volgend schooljaar gebruik te maken?
Klik links voor meer informatie of klik op ‘Aanvraag indienen’ zodat onze regioverantwoordelijke contact kan opnemen.

 

Meer weten?

Artikels met gelijkaardige interesses