Uitnodiging Virtuele Opendeur Digitale Methode - Als leerkracht in een digitaliserende onderwijswereld

Uitnodiging Virtuele Opendeur Digitale Methode - Als leerkracht in een digitaliserende onderwijswereld

Digitale Methode schudt al enkele jaren het landschap van de klassieke educatieve uitgeverijen door elkaar. Ondertussen zijn leerlingen en leerkrachten in meer dan 200 scholen aan de slag met deze allesomvattende boekvervangende Digitale Methodes. Gevolg? Een drastisch lagere boekenfactuur en de ideale combinatie om met laptops in de klas de digitale mogelijkheden optimaal te benutten.

Wil je weten hoe technologie jou helpt om de vele uitdagingen van het onderwijs aan te pakken? Wil je concrete tips krijgen van leerkrachten die ervaring hebben met laptops in de klas? Schrijf je dan nu in voor de derde editie van de Virtuele Opendeur van Digitale Methode met als thema: ‘als leerkracht in een digitaliserende onderwijswereld’.

Op dinsdag 29 november van 19.00 tot 19.45 uur zullen experten en leerkrachten tijdens dit online event met live chat hun visie én concrete tips voor in de klas delen. 

Schrijf je nu in
Krijg concrete antwoorden op vragen over de uitdagende onderwijscontext van vandaag:

  • Wat is het evenwicht papier/digitaal?
  • Hoe de laptops optimaal benutten?
  • Welke werkvormen zijn er?

Je mag je verwachten aan een panelgesprek met boeiende inzichten over de zin en onzin van de digitalisering in het onderwijs: 

  • Rinke Vanhoeck - moderator van dit gesprek, leraar Nederlands en maker van de onderwijspodcast Buiten De Krijtlijnen.
  • Annelies Raes - professor verbonden aan het Centrum voor Instructiepsychologie en -technologie (CIP&T), KU Leuven.
  • Ine Van Daele - leerkracht geschiedenis bij Richtpunt campus Eeklo die twee jaar aan de slag is met laptops in de klas.
  • Bram Faems - leraar en onderwijskundige, meer dan 10 jaar hoofd gebruikerservaring bij KlasCement en Product Owner bij Digitale Methode.

Mis deze Virtuele Opendeur niet want er zijn leuke prijzen te winnen: laptop met extern beeldscherm (t.w.v. 1000 euro), boekenbonnen (ja wij lezen ook nog papier) en cinematickets.

Digitale Methode kijkt er naar uit om jullie online te ontmoeten.

Schrijf je nu in

PS: inspireer ook je collega’s en deel deze link met hen: digitalemethode.be/opendeur.

Volg Digitale Methode op:    

Advertentie

Artikels met gelijkaardige interesses