Schrijf je in voor de EU-gesponsorde inpiratiedag 'online projectgebaseerd leren' met internationale experten en lunch

Schrijf je in voor de EU-gesponsorde inpiratiedag 'online projectgebaseerd leren' met internationale experten en lunch

De inspiratiedag online projectgebaseerd leren vindt plaats op 14 december 2022 en leert je hoe je beter online teamwork en projectgebaseerd leren mogelijk maakt.

Tijdens deze inspiratiedag wilt CollectiveUP leerkrachten en directieleden inspireren met de mogelijkheden en voordelen van online projectwerk, door gebruik te maken van verschillende pedagogische processen en technologiëen zoals agile learning en virtual reality. Doorheen de dag brengt CollectiveUP een reeks keynotes die innovaties in projectonderwijs met jullie deelt. De keynotes worden gegeven door bekende en inspirerend internationale sprekers zoals agile learning experten Willy Wijnands en Nancy Tilton, onderanderen. Daarnaast is het een uitgelezen kans om te netwerken met enthousiaste leerkrachten en directieleden om jouw kennis en noden omtrent projectwerk te delen. 

De inspiratiedag is een hybride event. Je kan enkele keynotes online volgen doorheen de dag of fysiek aansluiten als je alle keynotes wilt horen en op zoek bent naar meer interactie met de sprekers of deelnemers.
Zowel het online als het fysieke evenement zijn gratis.

Voor de deelnemers die fysiek aansluiten voorzien we een lichte lunch.

CollectiveUP organiseert deze inspiratiedag in de Hotelschool van RHIZO Kortrijk. Deze dag wordt mede gefinancierd door het Erasmus KA2 project Agile XR gefinancierd door de Europese Commissie en vormt een disseminatie-event voor het Covideos project, mogelijk gemaakt door de Provincie West-Vlaanderen.

Advertentie

Ik schrijf me gratis in

Artikels met gelijkaardige interesses