Acer promo Chromebookbundels!

Acer promo Chromebookbundels!

Zoek je nog naar sterke devices om je school verder te digitaliseren? Bekijk zeker deze Acer Chromebookbundels aan een scherpe promoprijs! Deze Chromebooks zijn uitgerust met krachtige hardware, een duurzame batterij én een 180° scharnier voor nog meer functionaliteiten! Deze actie loopt van 3 mei tot en met 30 juni, zolang de voorraad strekt!

Cloudwise heeft twee verschillende modellen in onze bundels; de Acer C733T & de Acer Spin 511. De Chromebooks zijn ideaal voor tijdens de les te gebruiken en gaan gemakkelijk een hele dag mee. Hiernaast komt de bundel ook met een oplaadkar (COOLKart). Hierin kan je de laptops veilig stockeren en allemaal tegelijk opladen. Elk device komt met een Google Workspace licentie, is volledig geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Je kan ook opteren voor één van deze bundels, maar dan met het COOL leerplatform voor de hele school! Met dit platform heb je talloze nieuwe functionaliteiten voor leerkrachten én leerlingen. Het platform is gekoppeld aan het schooladministratiesysteem, je hebt single-sign-on voor elke leerling, een examenmodus, een meekijkfunctie en heel wat meer!

Bekijk hier de verschillende promobundels, prijzen & specificaties van de devices

Artikels met gelijkaardige interesses