10 dingen waar leraren naar op zoek zijn in hun digitale klas

10 dingen waar leraren naar op zoek zijn in hun digitale klas

De discussie over de dingen die leerkrachten willen in een digitale klas, zou moeten beginnen met de vraag:

'Wat is  nu eigenlijk een digitaal klaslokaal?'

Misschien is het verstandiger om niet enkel te brainstormen over wat een digitaal klaslokaal eigenlijk is, maar ook over wat we willen dat er allemaal in kan en welke vaardigheden het van ons vereist en geeft.

"Als pedagogen leven we in zeer interessante tijden en dat kan een vloek of een zegen zijn, afhankelijk van hoe jij je voelt over de rol van technologie in het onderwijs en de mate waarin je bereid bent om ermee om te gaan. Persoonlijk vind ik dat het een zegen is en dat we veel geluk hebben dat we in tijden leven die ons de mogelijkheid bieden om de manier waarop we onze studenten opvoeden drastisch te veranderen en verbeteren. "

Nik Peachey

De onderwijswereld is voortdurend in beweging en evolueert snel. In feite is de verandering zélf één van de enige constanten van het onderwijs. Een van de grootste drijvende factoren die de veranderingen in het onderwijs van vandaag beïnvloedt, is technologie. Onze leerlingen maken deel uit van een nieuwe generatie - een generatie die voortdurend verbonden is en omringd is door technologie. En dus is het alleen maar logisch om technologie volledig te integreren in onze onderwijspraktijk. Als opvoeders zijn wij degenen die onze onderwijsmethoden moeten doen evolueren en aanpassen waar nodig om het gebruik van technologie door onze studenten te bevorderen en uit te breiden. We moeten een leeromgeving creëren die het leren van de 21ste eeuw ondersteunt. De oplossing ligt voor de hand: scholen kunnen niet anders dan in te zetten op het digitale klaslokaal.

Lees verder op de blog van i3 Technologies ...Meer weten?

Artikels met gelijkaardige interesses